چرا لوله های آب اغلب از مس ساخته می شوند؟

ادمین بازار مس نیم‌رخ

.

احتمالا با دیدن موضوع این مقاله یعنی چرا لوله های آب اغلب از مس ساخته می شوند، این سوال برای شما پیش بیاید که چرا با وجود بسیاری از فلزات و مواد دیگر، لوله های مسی اغلب برای خطوط انتقال آب در کشورهای پیشرفته مورد استفاده قرار می گیرد. و چرا بهتر است استفاده از لوله های مسی به عنوان خطوط انتقال آب در ایران نیز گسترش یابد.

مس غیر سمی است؟

مس غیر سمی است.این بدان معناست که لوله های مسی مواد مضر را به آب انتقال نمی دهند.

در اوایل دهه ۱۹۰۰ میلادی لوله های آب در ایالات متحده اغلب از سرب ساخته می شدند. متأسفانه استفاده از لوله های سرب منجر به هزاران مورد مسمومیت شد و همین امر باعث شد بسیاری از شهر های آمریکا استفاده از لوله های سربی را از سال ۱۹۲۰ به بعد ممنوع اعلام کنند.

مس خواص ضد میکروبی دارد؟

مس علاوه بر غیر سمی بودن ، ضد میکروب است.

هنگامی که آب از طریق یک لوله مسی جریان می یابد، این فلز باکتری ها و ویروس ها را در اثر تماس از بین می برد.

استفاده از لوله های مسی راهی پیشگیرانه برای جلوگیری از انواع بیماری های منتقله از طریق آب نیست، اما مطمئناً می تواند به کاهش خطر ابتلا به چنین بیماری هایی کمک کند.

مس مقاومت بالایی در برابر زنگ زدگي دارد؟

مس هم در برابر زنگ زدگی و هم در برابر خوردگی مقاوم است.

از آنجا که حاوی آهن نیست ، مس زنگ نمی زند. فقط فلزات حاوی آهن مانند فولاد می توانند زنگ بزنند و باعث می شوند لوله های مسی به طور طبیعی در برابر این پدیده محافظت شوند.

لوله های مسی می توانند دچار خوردگی شوند. اما مس به نسبت سایر فلزات مقاومت بالاتری نسبت به خوردگی از خود نشان می دهد.

مس شکل پذیر است؟

دلیل دیگری که از مس برای ساخت لوله های آب استفاده می شود ، شکل پذیر بودن آن است.

به عبارت دیگر لوله های مسی را میتوان بدون اینکه باعث شکستگی در آن ها شود به راحتی خم کرد.هرچند که امکان شکستگی در لوله های مسی نیز امکان پذیر است اما برای شکستن آن، نسبت به سایر فلزات نیاز به فشار بیشتری می باشد.

برای اطلاع از محصولات و قيمت ها با ما تماس حاصل فرماييد.


ادمین بازار مس نیم‌رخ

با نویسنده مقاله آشنا شوید

یک پاسخ به “چرا لوله های آب اغلب از مس ساخته می شوند؟”
  1. حسین نیم‌رخ
    حسین

    بسیار سپاس‌گزارم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *